В случай, че не сте удоволетворени от покупката си, имате право да върнете или замените закупената стока в срок от 7 работни дни след получаването й.
В такъв случай, трябва да попълните този формуляр ИЛИ да уведомите представител на www.Mon-Cher.eu за решението си още същия ден , когато я получите като позвъните на 0890225050.Само след като сте получили потвърждение от нас можете да смените дрехата .
Връщането става по куриер за Ваша сметка. Когато бройките от модела са лимитирани и след изчерпването на пьрвата наличност , заявите желание и се запишите за следващите не важи възможността за връщане на сумата. Тогава можете да смените номер или да поръчате друг продукт за същата сума. Закупен артикул, който е изпълнен по Ваши индивидуални изисквания (по поръчка), не подлежи на замяна или връщане.
За да върнете закупена стока , тя трябва да отговаря на следните изисквания - да сте уведомили екипа ни за връщане/смяна на артикул -да е в състоянието, в което е бил доставен ( да не е носен, да не е подлежал на обработка с препарати и да е чист и без миризми.)
Всички придружаващи документи - стокова разписка, касов ордер и/или касова бележка, трябва да се приложат в пратката за връщане. Mon-cher.eu си запазва правото да не приема върнати продукти, които не отоговарят на описаните по-горе условия. Възстановяване на сумата: В случай че желаете изцяло да върнете закупен артикул, той трябва да отговаря на посочените условия.
След като получим стоката, която желаете да върнете и се уверим в нейната цялост, както и че придружаващите документи са приложени, сумата ще Ви бъде възстановена ПО БАНКОВ ПЪТ. Възстановяването на сумата става в срок от 7 дни след получаване на върнатата стока.

При поръчка от чужбина се приема само замяна на продукта, като доставките с куриер са за сметка на клиента!